Vill du minska dina energikostnader? Låt oss byta dina fönster i Borlänge!

Genom att byta fönster i Borlänge kan du spara in betydande belopp varje år på dina uppvärmningskostnader. Utöver det finns det flera andra fördelar med nya fönster som bland annat ett bättre inomhusklimat, mindre buller och säkrare inbrottsskydd. Här kan du läsa om hur du minskar dina energikostnader.

Bor du i en egen fastighet så är du säkert redan medveten om att din största utgiftspost för din fastighet är energikostnaderna för husets uppvärmning. Idag finns det många åtgärder som du kan genomföra för att sänka dina energikostnader som exempelvis tilläggsisolering av husgrund och väggar, isolera vinden, installera värmepump och mycket annat. Det många dock inte tänker på är att den största av husets energitjuvar är fastighetens fönster.

 

För att få en optimal minskning av sina energikostnader bör du därför byta ut dina gamla och otäta fönster, som står för cirka 30 % av fastighetens värmeförluster, till nya energisnåla fönster. Om du vill byta fönster i Borlänge kan du kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna som är specialister på fönster.

 

Minska energikostnader genom att byta fönster i Borlänge

Gamla fönster släpper inte bara igenom kyla vid otäta fönsterkarmarna utan också vid fönsterbågen och direkt genom glasen. Ofta har de äldre fönstren ett U-värde på upp till 3,0, vilket bidrar till att du får ett kallras vid fönstret som leder till kalla golv och ett ojämnt inomhusklimat. Detta påverkar även dina kostnader för husets uppvärmning.

 

Välj fönster med lågt U-värde

Med nya moderna fönster som är korrekt monterade och med dagens 2-glasfönster kan du komma ned i ett U-värde på nära 1,2. Väljer du istället 3-glasfönster och fönster som har gas mellan glasen kan du komma ned i mycket låga U-värden som inte bara stänger ute kyla och värme utan även buller. Genom att installera nya energisnåla fönster i din fastighet kan du spara flera tusen kronor varje år på en normalstor villas uppvärmningskostnader.

 

Vi kan hjälpa dig med att byta fönster i Borlänge

Om du vill utföra ett fönsterbyte i Borlänge kan du vända dig till oss på Byggnadsbiten Dalarna. Våra duktiga snickare utför fönsterbyten och andra tjänster inom byggbranschen åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Om du vill optimera dina energibesparingar är det viktigt att välja rätt fönster men också att installationen av fönstren sker på ett korrekt sätt. När du anlitar oss kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med ett perfekt resultat.

 

Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök så att vi kan inspektera dina fönster och bistå dig med konsultation. Därefter kan vi lämna en offert med ett fast pris på ditt fönsterbyte. 

Kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte

Vill du att proffs ska hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Borlänge? Då är Byggnadsbiten rätt val! 
Kontakta oss nedan för gratis rådgivning och offert - så löser vi resten.