Hur fungerar det att byta fönster i Borlänge?

Ett fönsterbyte kan göra stor skillnad i ditt hem både gällande ljusinsläpp och energiförbrukning. Vi hjälper dig gärna att byta fönster i Borlänge med omnejd. I den här artikeln kan du läsa allt om hur ett fönsterbyte går till så att du vet vad du har att förvänta dig. När vi utför bytet åt dig kan du räkna med en snabb och välplanerad process med ett mycket bra slutresultat. Vi utför ett professionellt arbete och lämnar alltid en detaljerad offert.

Mätning av fönsterna

Det första som måste göras när du planerar ett fönsterbyte är planeringen. En del av planeringen är att mäta dina befintliga fönster för att veta vilka mått som behövs till dina nya fönster. Vi kan komma hem till dig och mäta dina fönster för att få ett perfekt resultat. Du kan få råd och tips av oss gällande vilken typ av fönster som passar just din bostad. Det finns många olika typer av fönster och självklart är det dina önskemål som är viktigast.

Du får själv välja dina fönster till ditt fönsterbyte i Borlänge

Det finns många val att göra innan ditt fönsterbyte i Borlänge, för att du ska få dina drömfönster. Du måste till exempel välja utförande, storlek och material på dina fönster. Vilken färg ska fönsterna ha? Vilka tillbehör behöver du, så som lås och dylikt? Det är dina behov och önskemål som står i centrum och vi försöker alltid göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vilken typ av glas du ska ha i fönsterna är också av stor vikt, det finns bland annat treglasfönster och tvåglasfönster.

Hur snabb och smidig installationen går till i Borlänge

Det är viktigt att inte släppa in för mycket kyla under tiden du byter fönster, därför ser vi alltid till att ha de nya nära till hands innan de gamla tas bort. På så sätt kan vi byta fönster åt dig oavsett årstid. Vi sätter upp de nya fönsterna, samt lister, smygar och foder. Allting sker snabbt och smidigt och vi fixar givetvis även med de plåtarbeten som behövs på utsidan. Våra hantverkare är professionella och levererar alltid högkvalitativ service.

Vi på Fönsterbyte Borlänge är med från början till slut

När du anlitar oss för ditt fönsterbyte i Borlänge kan du räkna med att vi finns med från början till slut. Vi är med dig i planeringsstadiet och förser dig med tips och råd som kan göra ditt fönsterbyte ännu bättre. Du har alltid insyn i allt arbete vi gör under tiden som vi byter dina fönster och vi är noggranna med kommunikationen. Efter att vi genomfört fönsterbytet går vi igenom arbetet tillsammans och du får godkänna arbetet vi har utfört.

Fönsterbyte året om

Vi kan byta dina fönster året om tack vare vår metod som innebär att vi byter ett fönster i taget. Först avlägsnar vi fönstret som sitter på plats, innan vi monterar det nya. Dessutom har vi alltid stängda dörrar till rummet där vi arbetar, så sprider sig inte kylan vidare i resten av ditt hem. På så sätt går det alldeles utmärkt att byta fönster även på vintern. Efter fönsterbytet kontrollerar vi att allt är tätt och vi hjälper även till med grovstädningen efteråt.

Kontakta oss för en offert redan idag

Har du tankar på att genomföra ett fönsterbyte i Borlänge? Då kan du kontakta oss via vårt formulär här på hemsidan så kommer vi ta kontakt med dig så snart som möjligt. När du kontaktar oss är det bra om du ger oss så mycket information om ditt tänkta projekt som möjligt, då det gör det enklare för oss att ge en rättvisande offert. Självklart kan vi även komma hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök för att ta en titt på det blivande projektet.

Om du vill ha referenser kan vi mer än gärna förse dig med det, vi har många nöjda kunder

Alla våra hantverkare har rätt utbildning och vet hur arbetet ska skötas på ett snabbt och effektivt sätt. Vi planerar tillsammans för att det ska kännas bekvämt för alla inblandade. Du kan anlita oss för ett fönsterbyte oavsett årstid och vi gör alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd. Gör en investering genom att byta till nya fönster på din fastighet.

Kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte

Vill du att proffs ska hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Borlänge? Då är Byggnadsbiten rätt val! 
Kontakta oss nedan för gratis rådgivning och offert - så löser vi resten.