Välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss!

Vi har kunniga fönstermontörer när det är dags att byta fönster i Borlänge.

Snickarsson kan byta fönster åt dig oavsett årstid - vi skräddarsyr våra fönsterbyten i Borlänge efter kundens behov och önskemål. Vi hjälper dig med allt från att byta fönster till att sätta upp lister, smygar och foder. Allting sker snabbt och smidigt, vi fixar givetvis även med de plåtarbeten som behövs på utsidan. 

Våra fönstermontörer är professionella och levererar alltid högkvalitativ service

Det är väldigt många val inför ditt kommande fönsterbyte i Borlänge, allt från att välja utförande, storlek, färg och material? Vi kunniga och utbildade fönstermontörer ger kostnadsfri rådgivning och hjälper dig från start till färdigt slutresultat. Kontakta oss via formulären här på hemsidan. Alltid gratis offerförfrågan och hembesök!

Kontakta oss för en gratis offert och inspektion av dina fönster i Borlänge

Snickarsson har serviceinriktade fönstermontörer som har lång erfarenhet av branschen & finns för privatpersoner som vill byta fönster i Borlänge. Vårt mål är att alltid levererar hög kvalité, skapa trygghet och få nöjda kunder. Kontakta oss genom formuläret nedan - så får du gratis rådgivning och offert. Helt utan köpkrav!

Vi har nöjda kunder!

V
Vi fick hjälp med fönsterbyte där det gjordes supersnabbt, snyggt och till ett bra pris! Vi behövde inte göra något, de tog med sig allt skräp och var klara efter två dagar med 19 fönster!
Volkan Babacan
A
Vi fick hjälp av Curt och Kim med att byta samtliga fönster i vårt hus. Allt har fungerat klockrent. Snabb och bra offerthantering, snabb respons på alla frågor och ett oklanderligt arbete med fönsterbytet. Curt gjorde allt vi förväntade oss och lite till. Snickarsson AB är ett företag vi varmt rekommenderar andra.
Anette Lerström