Om oss

Om oss

Välkommen till oss på Snickarsson AB som har fönstermontörer som är proffs på fönsterbyten i Borlänge. Vårt fönsterföretag har funnit med i branschen sedan år 2017.

När du anlitar oss kan räkna med en snabb och välplanerad process med ett mycket bra slutresultat. Vi är väldigt mån om att investera i vår välutbildade personal för att nå bästa tänkbara slutresultat. Våran fönsterleverantör NorDan AB står för hållbarhet och kvalitet. 


Vi är med dig från planeringsstadiet och förser dig med tips och råd som kan göra ditt fönsterbyte i Borlänge ännu bättre. Du har alltid insyn när vi byter dina fönster i Borlänge och är noggranna med att ha en öppen dialog genom hela processen. Efter att vi genomfört fönsterbytet går vi igenom arbetet tillsammans och du får godkänna arbetet vi har utfört.

 Välkommen att komma i kontakt med oss kunniga fönstermontörer via vårt kontaktformulär här på hemsidan.


Tjänster på Fönsterbyte Borlänge

Kontakta oss för en gratis offert och inspektion av dina fönster i Borlänge

Snickarsson har serviceinriktade fönstermontörer som har lång erfarenhet av branschen & finns för privatpersoner som vill byta fönster i Borlänge. Vårt mål är att alltid levererar hög kvalité, skapa trygghet och få nöjda kunder. Kontakta oss genom formuläret nedan - så får du gratis rådgivning och offert. Helt utan köpkrav!

Kontakta oss för en gratis offert och inspektion av dina fönster i Borlänge

Boka hembesök