Osäker på vilken fönstertyp du ska välja? Låt Borlänges trygga fönsterföretag hjälpa dig!

Idag finns ett stort utbud av fönster och glas att välja mellan vilket gör att det kan vara svårt att hitta de fönster som är mest optimala för ens egen fastighet. Vårt fönsterföretag i Borlänge är specialister på fönster och kan bistå dig vid ditt fönsterbyte.

När dina fönster inte längre går att få täta eller om de är så pass gamla så att de bidrar till ett ojämnt inomhusklimat och kalla golv kan det vara dags att byta fönster. Dessutom bidrar otäta och omoderna fönster till onödigt höga energikostnader för husets uppvärmning. Idag finns det ett flertal olika fönster och glas att välja mellan med olika funktioner och egenskaper vilket kan göra det svårt att veta vilket fönster som passar din fastighet bäst.

 

Om du vill få fri konsultation kring dina nya fönster kan du kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna. Vi är ett fönsterföretag i Borlänge som är proffs på fönster och som har skickliga fönstermontörer som kan bistå dig med rådgivning och installation av dina nya fönster.

 

Att välja rätt fönster

När du ska välja fönster till din fastighet så behöver du först välja vilken fönsterbåge du vill ha. Det finns flera olika modeller att välja mellan men de vanligaste fönstren är tillverkade i trä, plast och aluminium. Dagens moderna fönster har också många olika funktioner som också kan vara bra att beakta som exempelvis om fönstren ska vara svängbara, barnsäkra, ha luftventilation eller vara inbrottssäkra.

 

Välja 2-glas eller 3-glas för dina nya fönster

2-glas fönster har idag en mycket bra isolering och därmed ett lågt U-värde vilket gör att 2-glas fönster ofta räcker för fastigheter som ligger belägna i mellersta och södra Sverige. I kallare klimat bör du istället välja 3-glas fönster som ger än bättre värmeisolering och som även stänger ute buller på ett effektivt sätt. Vill du få maximal värmeisolering kan du välja fönster som har gas mellan glasen som ytterligare bidrar till att förhindra kylan från att tränga igenom in i bostaden.

 

Vårt fönsterföretag i Borlänge hjälper dig genom hela processen

Vi kan hjälpa dig med information om vilka fönster som passar din fastighet bäst utifrån vilket utseende, funktioner och hur pass energisnåla fönster ska vara. Slutligen hjälper våra duktiga fönstermontörer dig med att installera dina nya fönster på ett korrekt sätt och enligt gällande branschregler så de blir helt täta och får en maximal livslängd.

 

Boka ett kostnadsfritt möte för fri konsultation

Byggnadsbiten Dalarna är ett tryggt fönsterföretag i Borlänge som utför tjänster i Dalarna med omnejd. Vi kan hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Borlänge men också åta oss andra typer av byggprojekt som exempelvis nybyggnation, ombyggnation och renoveringar. Om du vill få hjälp med att byta fönster i Borlänge kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan inspektera dina gamla fönster och sedan bistå dig med konsultation för dina nya fönster. 

Kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte

Vill du att proffs ska hjälpa dig med ditt fönsterbyte i Borlänge? Då är Byggnadsbiten rätt val! 
Kontakta oss nedan för gratis rådgivning och offert - så löser vi resten.